Трън захранва с кадри листата на Цветанов за региона, бивш кандидат-кмет се пробва за депутат

Политическата партия, чийто лидер е бившият министър на вътрешните работи – Цветан Цветанов, съобщи на сайта си, че е регистрирала кандидат-депутатите си за област Перник. По-голямата част от листата на „Републиканци за България“ остава непроменена спрямо предходните избори и водач на местно ниво отново е Иван Анчев, предаде репортер на Zapadno.com.

Анчев е бивш генерален консул на България в Чикаго. По време на предизборната кампания през месец март тази година, той сам съобщи, че родословните му корени са от пограничните трънски села. Веднага след него в листата е друг претендент за парламента, който е свързан с Трън.

Второто място е за адвокат Александър Алексиев, който на последните местни избори спечели 175 гласа като кандидат-кмет от листата на патриотична коалиция. Прочетете още по темата в публикацията: Юристът Александър Алексиев е кандидатът за кмет на Община Трън от ВМРО, която издига и родственик на Пеевия род за общински съветник.

Политическа партия “Републиканци за България” съобщава, че листата й е съставена от млади хора, с добри професионални качества и високи морални ценности. В идните дни предстои да се изработи график за работа и срещи в избирателния район.

 

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...