Работодатели в Брезнишко обявиха 13 свободни места, а за град Трън се търси помощник в кухня

Общо 266 са свободните работни места, които са обявени за област Перник, съобщиха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

13 от свободните работни места са от работодатели в община Брезник и 1 в съседната община Трън. Най-много позиции са обявени за 5 кредитни консултанти, които ще работят на граждански договор в град Брезник, а заплащането ще е по договаряне. За общинския център се търсят двама сервитьори и един готвач, които да имат опит. Заплащането за всяка от трите позиции е 670 лева на месец.

За района на брезнишкото село Конска се обявени три свободни места – две за сервитьори и една за готвач. Заплащането за всяка позиция е по 750 лева, като единствено за готвача се изисква опит.

Работодател в брезнишкото село Слаковци е обявил две свободни места за сервитьори. Заплащането за всяка позиция е 700 лева.

Една единствена работна позиция е обявена за района на град Трън. Работодател търси помощник в кухня с изискване да има опит. Заплащането за позицията е 650 лева.

Подробности за тези работни места могат да се получат във филиалите на “Бюро по труда” в Брезник и Трън или в дирекцията в Перник.

Виж също...

Loading...