Орхан Мурад весели на събора в Горна Секирна със свои хитове, сръбска, македонска и народна музика – ВИДЕО

Певецът и композитор от близкото минало Орхан Мурад изпълни хитове на събора в брезнишкото село Горна Секирна, предаде репортер нa Zapadno.com.

Съботният следобед в малкото село бе огласен от музика на площада, където бяха разположени скара и сергия със сувенири и играчки. Десетки жители и гости се бяха събрали на площада, за да празнуват земляческия събор. Забавната програма започна минути след 14 часа, когато думата бе дадена на Иван Миланов. Вмество с приветствие той поздрави жители и гости с негова поема “Изповед”, която е посветена на Горна Секирна.

Гвоздеят в програмата бе певецът и композитор Орхан Мурад. За неговите изпълнени бяха пристигнали гости от Брезник, Гигинци и други населени места в общината и региона. “Събор означава, че сме събрали, нали така? Много хубаво сме се събрали. Дано да не завали, както тези дни често се случва. Добре, че казаха, че са краткотрайни, макар и обилни по някой път. Най-много да ни повали малко. Това ще означава, че ще ни върви като по вода.”, каза Орхан Мурад. Той поздрави кметският наместник на Горна Секирна Румен Николов и импресариото Иван Григоров за поканата да участва в събора на селото.

В началото певецът даде заявка, че ще радва местни и гости със свои изпълнения, естрадни, сръбски, македонски и фолклорни хитове. Първата песен, която изпя певецът, бе “Хиляди слънца”, а след нея продължи с “Гурбетчии”.

Вижте във видеото как Орхан Мурад приветства хората на събора в село Горна Секирна и изпълни два негови хита:

Виж също...

Loading...