Над 100 полицаи в област Перник са наградени с писмена похвала по случай професионалния празник на служителите от МВР

110 са наградени по повод професионалния празник на служителите от МВР, който се отбелязва на 5 юли, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения, министърът на вътрешните работи Бойко Рашков  е отличил с „Почетен знак“ на МВР – III степен 6 служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Първо Районно управление.

С „Писмена похвала“ от директора на Областна дирекция МВР-Перник старши комисар Милен Тасков са наградени 104 служители. Отличията са за съществен принос и постигнати резултати при изпълнение на професионални задачи по направления на дейност.

Заповедите бяха прочетени днес, пред целия състав на областната дирекция на тържествено събрание по повод предстоящия празник. Старши комисар Тасков благодари на всички служители, за положените усилия в борбата с престъпността и опазване на обществения ред. Накрая се обърна към всички с думите „Желая здраве на Вас и семействата Ви! Бъдете уважавани и ценени от обществото, защото признанието на хората, в чието име се трудим, е най-ценната награда“!

Снимка: Областна дирекция МВР-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...