Докараха химически тоалетни на Църногорския събор за посетители и участници

Химически тоалетни бяха докарани на Църногорския събор “В сърцето на Граово”, видя човек на Zapadno.com.

Тоалетните бяха докарани със самосвал малко след началото на официалната програма на Църногорския събор. Две от тях бяха поставени зад сцената, а още две – покрай местата за хранене и пиене. Около тоалетните са поставени количество тоалетни хартии.

Докарването на тоалетните се случи на фона на възмущение от страна на част от първите участници във фолклорната програма, която се провежда на поляните край манастира “Свети Свети Безсребреници Козма и Дамян” над брезнишкото село Гигинци. В манастира също има тоалетна, която може да се използва от посетителите.

Основен организиратор на тазгодишното издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово” е манастирът “Свети Свети Безсребреници Козма и Дамян”. Генерални спонсори на събора са „Асарел-Инвестмънт“ ЕАД, ОЗК – Общинска застрахователна компания-Перник и “Обединени български животновъди”. Входът за Църногорския събор ще бъде свободен. Прочетете още по темата в публикацията: Църногорският събор ще се води от Ива и Ева Валентинови, които обещават автентичност от Граово и Шопско – ПРОГРАМА.

Очаквайте на страниците на Zapadno.com още подробности за Църногорския събор.

Виж също...

Loading...