Прекъснаха програмата на Църногорския събор за 40-минутна репетиция на танцьори – СНИМКИ

Фолклорната програма на Църногорския събор “В сърцето на Граово” беше прекъсната за малко над 40 минути, предаде репортер на Zapadno.com.

Прекъсването на програмата на сцената се случи 10 минути преди 20 часа, когато водещите помолиха зрителите за малко търпение. Паузата продължи до 20:33 часа, а причината беше репетиция на ансамбъл “Филип Кутев”, който през тази година отбелязва 70 години на сцена. Певицата Сорина Богомилова също пя като част от вокалната група на ансамбъла.

Чуваха се откъслечни звуци от репетицията. На сцената бяха танцьорите и си подскачаха, репетираха. Може би да опознаят размера на сцената.

През първия ден от тазгодишното издание на Църногорския събор над брезнишкото село Гигинци читателите на Zapadno.com научиха за пикантни подробности около събитието чрез близо 10 публикации. Ако сте пропуснали някоя от тях, може да си наваксате като кликнете на първа страница на сайта като натиснете тук.

Основен организиратор на тазгодишното издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово” е манастирът “Свети Свети Безсребреници Козма и Дамян”. Генерални спонсори на събора са „Асарел-Инвестмънт“ ЕАД, ОЗК – Общинска застрахователна компания-Перник и “Обединени български животновъди”. Входът за Църногорския събор ще бъде свободен. Прочетете още по темата в публикацията: Църногорският събор ще се води от Ива и Ева Валентинови, които обещават автентичност от Граово и Шопско – ПРОГРАМА.

Разгледайте снимки от репетирането и изпълненията на ансамбъл “Филип Кутев” на Църногорския събор:

Виж също...

Loading...