Църногорският събор препълнени контейнер, но Община Брезник се погрижи за чистотата – СНИМКИ

Препълнен контейнер с отпадъци след първия ден на третото издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово”, който се провежда на поляните над брезнишкото село Гигинци, беше извозен от камион на Община Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Камионът на Община Брезник докара празен контейнер за отпадъци, който разтовари до препълнения. След това машината извърши няколко маневри, при които служители на полицията съдействаха. В това време екип на “Спешна помощ” помести паркираната край препълнения контейнер линейка, за да може камионът да го натовари. Служителят на Община Брезник грижливо покри натоварения контейнер с платнище, за да не се разсипят отпадъци при транспортирането им. Зяпачи около поляните гледаха и коментираха случващото се. Процедурата продължи около 15 минути.

Днес, на поляните край манастира “Свети Свети Безсребреници Козма и Дамян” се провежда вторият ден на Църногорския събор “В сърцето на Граово”. Основен организиратор е манастирът, а генерални спонсори са “Асарел-Инвестмънт” ЕАД, ОЗК – Общинска застрахователна компания-Перник и организацията “Обединени български животновъди”. Входът за Църногорския събор е свободен.

Разгледайте снимки от процеса с извозването на отпадъци от Църногорския събор:

Виж също...

Loading...