Работодател в Трън може да плаща по 650 лева за продавач, в село Долна Секирна търсят служител на гише в пощата

Общо 200 са свободните работни места, които работодатели са обявили чрез посредничеството на трудовата борса, съобщиха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

Най-новите свободни позиции за общините Брезник и Трън са за служител в пощенска станция, работник в кухня и продавач-консултант. За пощенската станция в брезнишкото село Долна Секирна е обявено свободно място за служител на гише, който ще работи на 3 часа. Изискването към кандидатите е да имат завършено средно образование, а обявеното заплащане за позицията е 264 лева. Друг работодател в град Брезник пък си търси работник в кухня, който да има завършено средно образование. Заплащането за кухненския работник ще е в размер на 712 лева.

Работодател в град Трън е обявил, че има свободно работно място за продавач-консултант. Изискването към кандидатите е да имат завършено средно и основно образование. Работодателят ще може да заплаща по 650 лева заплата.

Подробности за тези работни места могат да се получат във филиалите на “Бюро по труда” в Брезник и Трън или в дирекцията в Перник.

Виж също...

Loading...