Държавните горски стопанства в Брезник и Трън са в специална секция на новия сайт на Югозападното държавно предприятие

Интернет страниците на Югозападното държавно предприятие и на 38-те териториални поделения в състава му са изцяло обновени. Уеб сайтът е с модерен и интуитивен дизайн, който е оптимизиран за множество канали и мобилни устройства, съобщиха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

Сайтът е разработен са в съответствие с актуалните тенденции и корпоративната идентичност на Югозападното държавно предприятие и разполагат с по-богато и по-ориентирано към потребителите съдържание. Така бизнесът и гражданите във всеки момент могат да получават актуална информация за дейността на предприятието и да имат достъп до всички електронни услуги, които са част от политиката на публичност и прозрачност в управлението на горите в Югозападното държавно предприятие.

Едни от най-новите мерки за модернизация включват въвеждането на системата за електронна продажба на дървесина (https://sale.uslugi.io/uzdp), интерактивната карта на горите в обхвата на предприятието (http://gori.uzdp.bg), фоторегистърът при транспортиране на дървесината http://fotoregister.uzdp.bg и мобилното приложение за сигнализиране при съмнения за нередности в горите и бракониерство.

Обновеният сайт предлагат повече функционални възможности и са удобни за публикуване на повече нагледна информация – снимков и видеоматериал, в която потребителят бързо да се ориентира.

Държавните горски стопанства в Брезник и Трън са сред териториалните поделения на Югозападното държавно предприятие. Информация с контакти за тях е представена в специалната секция “Териториални поделения“.

Виж също...

Loading...