Фотографката от Брезник Ваня Иванова отново заснема значими чествания и празници в града

Младата брезничанка Ваня Иванова, която е позната сред съгражданите си със своя фотоапарат, отново заснема общоградски чествания, празници и други събития в града, предаде репортер на Zapadno.com.

По време на пандемията от коронавируса тя беше преустановила заснемането на събития, но от месец март тази година фотоапаратът отново е с нея по публични прояви и лични празници. На месец заснема около 500 снимки, които съхранява, а част от тях споделя във Фейсбук групата “Фотография”.

Ваня Иванова съдейства със снимки на местни институции, но заснема и лични тържества – сватби, кръщенета и други. “Хората са доволни и то много. Ще си закупя и втори фотоапарат, с който също ще снимам.”, сподели Ваня Иванова. Младата фотографка не се е записвала на курсове по фотография, но пък по-опитен човек с обектива в града и помага със съвети. За заниманието и я насърчават и нейни познати.

Специално за читателите на Zapadno.com тя сподели няколко снимки, които може да видите по-долу. Първата е заснета миналата година от района на бившата общинска болница. Когато видите Ваня с фотоапарата, усмихнете се, за да се получи добра снимка.

Разгледайте снимки, които Ваня Иванова е заснела от различни места в град Брезник:

 

Снимки: Ваня Иванова

 

Виж също...

Loading...