Дарение за спорта в Трън спечели общо 7 гласа на партията на Цветанов, но предизвика вълна от шеги

В разгара на предизборната кампания общинската структура на “Републиканци за България” в Трън дари пълен комплект екипи на двата футболни клуба, свързани с Трън, научи Zapadno.com.

Спортни екипи са закупени за футболен клуб “Ерма” (Трън) и отбора на “Кучетата”, в който играят трънчани в първенството по мини футбол. Те са закупени с лични средства от кандидатът за депутат от партията на Цветан Цветанов Иван Анчев. Това съобщиха от партията за читателите на Zapadno.com.

Във Фейсбук страницата на партията дарението е представено като знак за подкрепа за масовия спорт, повишаването на здравето и духа на нацията. Но снимката към публикацията предизвика шеговити коментари и наистина повиши духа при вида на единия играч, който се е снимал със спортна обувка на единия си крак и с джапанка на другия. С това “попадение” се оказва, че дарението за Трън се е превърнало в една от малкото, но доста четена, харесвана и коментирана публикация от страницата на структурата за област Перник.

От областната структура на “Републиканци за България” поясняват, че вторият в листата за кандидати за депутати адвокат Александър Алексиев лично е предал подаръка и че е част от двата футболни отбора на града.

На провелите се вчера избори за листата на “Републиканци за България” в област Перник са гласували 59 избиратели или 0,13 % от изразилите своя вот в региона. В секциите в град Трън партията на Цветанов, при водач с трънски корени и подгласник в лицето на трънски футболист, е успяла да спечели общо едва 7 (седем) гласа в подкрепа на своята политика.

Снимка: Републиканци за България – Перник

Виж също...

Loading...