Златното момиче Християна Тодорова вдигна адреналина на аквапарка край Брезник, за да помогне на благотворителна кауза

Втората ни ракета по тенис Димитър Кузманов може да се похвали, че има рядко смело гадже с добро сърце. Християна Тодорова се впусна в екстремно преживяване в аквапарк Funsport в село Конска до Брезник. Поводът беше благотворителна кампания в помощ на „Менторската програма за деца и младежи в риск” на фондация „Сийдър”. Бившата гимнастичка и актьорите Александър Алексиев, Стоян Дойчев и Яна Маринова участваха в приключението Legion Run, пише marica.bg.

Състезанието се проведе в събота, когато събра десетки ентусиасти на аквапарка в село Конска. Тогава те бягаха на определено разстояние в района на аквапарка, преминавайки различни препятствия. Сред трудностите, които участници трябваше да преминат, бе спускане по кален склон.

“Изживях едно от най-различните приключения в живота си до момента. За пореден път се убеждавам, че съм отборен играч, а не вълк единак. Адреналинът, когато си част от едно цяло с други хора, е много по-силен, а смисълът много по-голям. Бягахме, скачахме, лазехме, падахме, ставахме, минавахме през кал, тел и ледени басейни, катерехме се до изтощаване, но най-вече се забавлявахме истински и си припомнихме, че този живот ни е даден да се живее и да правиш това, което искаш, а не само да съществуваш в него”, сподели златното момиче Християна Тодорова, цитирана от marica.bg.

Снимка: фондация “Сийдър”

Виж също...

Loading...