Военнослужещи в предизвикателство край Брезник показаха силна мотивация и дадоха повод за гордост

Военнослужещи от представителния отбор на ВСК „Срямци – 61” към 61-ва Стрямска механизирана бригада участваха в приключението Legion Run, което се проведе на 10 юли на аквапарка в брезнишкото село Конска, научи Zapadno.com.

Legion Run е много повече от бягане с препятствия, то е едно незабравимо приключение, което подлага на изпитание духа и тялото, като акцентът е върху екипността в действията на участниците. Отборът на Стремци беше в състав от 12 (дванадесет) военнослужещи с общ ръководител старши лейтенант Станимир Томов от батальон за защита на силите, които заедно преодоляха общо тридесет и две препятствия по 5 километровото трасе до финала. Всяко едно от тях изискваше максимална физическа натовареност и гарантираше висока доза адреналин, поясниха от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Състезанието Legion Run събра десетки ентусиасти на аквапарка в село Конска. Тогава те бягаха на определено разстояние в района на аквапарка, преминавайки различни препятствия. Сред трудностите, които участници трябваше да преминат, бе спускане по кален склон.

Снимка: 61-ва Стрямска механизирана бригада

Виж също...

Loading...