Управителният съвет на Агенция “Пътна инфраструктура” е с назначен временен председател

Управителният съвет на Агенция “Пътна инфраструктура” е с временен председател, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството архитект Виолета Комитова от понеделник, 26 юли, инженер Ивайло Денчев е назначен за изпълняващ длъжността председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ до назначаването на титуляр.

В края на миналата работна седмица министърът на регионалното развитие и благоустройството архитект Виолета Комитова изрази мнение, че писмото на вече бившият председател на Управителния съвет на Агенция “Пътна инфраструктура” Апостол Минчев до Областните пътни управления за спиране на ремонтните дейности по места ще бъде отменено веднага след назначаване на ново ръководство на Пътната агенция, което се очакваше да стане до един – два.

Фирмата, която ремонтира пътната отсечка между брезнишките села Кошарево и Горна Секирна също е получила писмо за спиране на дейностите. Прочетете още по темата в публикацията: „Саботажът” на АПИ засегна и Брезник, спрян е ремонтът на пътя към Божурище и към Секирна.

Виж също...

Loading...