Разкриха дарителска сметка за подпомагане на близките на загиналите при горския пожар инспектори

Югозападното държавно предприятие ще помогне на семействата на двамата свои служители, загинали при изпълнение на професионалните си задължения в пожара край санданското село Петрово, както и на колегата, сериозно пострадал при огнения инцидент. На заседание на Управителния съвет ще бъде взето решение за размера на помощта, която ще бъде предоставена от стопанската дейност на предприятието, съобщиха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие

Едновременно с това от Югозападното държавно предприятие разкриха дарителска банкова сметка за набиране на средства за всеки, който би искал и би могъл да помогне на близките на горските инспектори Антон Гръбчев и Валери Димитров и на инженер Стоян Ковачев в тази трагична ситуация. Номерът на банковата сметка, открита в Обединена българска банка, е:  BG72UBBS80021021816750.

От Югозападното държавно предприятие поднасят своите най-дълбоки съболезнования на семействата и близките на горските служители, загубили живота си в огнената стихия край село Петрово.

Снимка: Югозападно държавно предприятие – пресцентър – архив

Виж също...

Loading...