Най-натоварената отсечка в град Брезник се преасфалтира, движението на автомобили в района е спряно

Едни от най-възловите улици в град Брезник се преасфалтират от няколко дни. Специализирана техника и работници са на терен и продължават дейностите и през днешния ден, предаде репортер на Zapadno.com.

Наскоро беше асфалтирана отсечка в началото на града (от централния градски площад до района на “Държавно горско стопанство-Брезник”). След приключване на дейностите по тази отсечка техниката и работниците от пътноподдържаща фирма продължиха след централния градски площад в посока Градската градина. Вече изцяло е преасфалтирана улица “9-ти септември”. Вчера се афалтираше кръстовището на улиците “9-ти септември”, “Андрей Михайлов”, “Чорни”, “Елена Георгиева” и “Георги Ив. Бунджулов”.

Днес дейностите продължават по улица “Георги Ив. Бунджулов”. Движението на моторни превозни средства по ремонтиращите се участъци е преустановено със съответните знаци, поставени по близки улици. Отсечката е част от републиканската пътна мрежа и второкласен път 63, който се поддържа от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Виж също...

Loading...