Заместник-кметът на община Брезник Мария Добревска празнува имен ден с пожелание Богородица да закриля всички

Пресвета Богородица да закриля всички българи и да дава благословение са пожеланията за големия християнски празник Успение Богородично от заместник-кмета на община Брезник Мария Добревска. Днес тя бе сред гостите на тържество по случай завършването на проект в читалището на село Сопица, предаде репортер на Zapadno.com.

Заместник-кметът Мария Добревска е сред имениците, които празнуват имения си ден на Успение на Пресвета Богородица. Именици са всички, които носят имената Mария, Mариaнa, Mариянa, Mариo, Марин, Мара, Мариана, Мариан, Маша, Мика, Мира, Мариета, Мариела, Марио, Преслав, Преслава и Деспина. “Това е празник на всички. Нека Пресвета Богородица да закриля всички българи, да дава сили, да дава благословение. Да се вършат само добри дела от нейното благословение. Пожелавам на всички много здраве, късмет, лично щастие и на именячките и на имениците също много здраве и късмет.”, каза Мария Добревска.

Днес заместник-кметът на община Брезник ще прекара имения си ден със семейството. С много положителни думи и поздравления е започнал денят на Мария Добревска, която въпреки личния празник беше част от тържеството в село Сопица, където се хвана и на хорото. Прочетете още по темата в публикацията: С тържество в село Сопица завърши голям за местното читалище проект – ВИДЕО + СНИМКИ.

Виж също...

Loading...