Работодател в Брезник обяви 1 000 лева заплата за шофьор, а училището в Ноевци търси преподавател по български език и литература

Общо 243 са свободните работни позиции, които работодатели са обяви на трудовата борса в региона, съобщиха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

Сред обявените свободни работни места три са новите за територията на община Брезник. Едната е за района на град Брезник, а другите две – за село Ноевци. Работодател от общинския център е обявил работно място за шофьор на бетоновоз. Изискването към кандидатите е да имат завършено средно образование, а обявеното заплащане е 1 000 лева.

Основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци пък е обявило две позиции за преподаватели. Едната позиция е за учител по български език и литература за V – VII клас. Изискването за заемане на длъжността е за придобито висше образование с профил “Български език и литература”. Обявена е и позиция за учител по спортна подготовка (за 136 часа). Изискването е кандидатите да имат висше образование. Крайният срок за кандидатстване по двете позиции за учители е до 31 август.

Подробности за тези и други свободни работни места в Брезнишко, Трънско и областта могат да бъдат получени в “Бюро по труда”-Перник или филиалите на дирекцията в градовете Брезник и Трън.

Виж също...

Loading...