Основен ремонт на общински пътища в Трънско е възложен на фирма от Благоевградско

За основен ремонт на пътища в община Трън по 4 обособени позиции е избрана фирма “Водно строителство – Благоевград” АД, става ясно от обявления за възложена обществена поръчка.

С фирмата са сключени договори за основен ремонт на част от четвъртокласната пътна мрежа на селата Лялинци, Парамун и Ерул, както и пътната отсечка между селата Слищовци, Реяновци и Бохова. За основен ремонт на част от пътя в село Лялинци фирмата е предложила 24 801 лева и 61 стотинки без ДДС. Част от пътя в село Парамун се ремонтира за същата сума, като тази за съседното село. За двойно повече пари фирмата е обявила, че ще се ремонтира част от общинския път в село Ерул – 49 178 лева и 5 стотинки без ДДС. Отсечката между селата Слищовци, Реяновци и Бохова струва най-скъпо за основен ремонт – 188 784 лева без ДДС.

Сумите за дейностите, които фирмата е обявила, че ще се извърши, са по-ниски от прогнозираните от Община Трън. От документите не става ясно кога точно ще се работи на място. Може вече да са свършили част от задачите по ремонтите.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...