Читалището в Брезник кани децата на творческо ателие за началото на учебната година

За първи път брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” организира градско ателие за цветни мечти, съобщи за читателите на Zapadno.com читалищният секретар Гергана Пожарски.

Ателието ще се проведе на 15 септември под надслов “Здравей училище! Моята мечтана учебна година” и ще се състои в градинката пред изложбена сграда “Военен клуб” (бивш ДНА). Събитието ще започне в 14:00 часа при спазване на всички изискуеми мерки. Ателието се организира с подкрепата на Община Брезник и Общински музей-Брезник.

“Мили деца, след като вземете своите учебници, прегърнете своите любими учители, видите учебната си програма и си припомните класната стая и учебния чин, не се отдавайте на тъга по отминалите волни, летни игри, а елате, за да ги доиграем заедно. Ще рисуваме цветни, училищни мечти, ще пеем песни и ще танцуваме, ще си задаваме въпроси и ще печелим награди! И най-важното, ще си подарим взаимно още един ден пълноценно и безгрижно лято!”, обърнаха се от читалището на Брезник към децата.

Музиката, тебеширите и наградите ще са подсигурени от организаторите. Децата трябва да носят само усмивките, мечтите си и доброто си настроение.

Виж също...

Loading...