Народният представител от област Перник К. Ананиев: Световната пандемия и обучението вкъщи изправиха всички пред огромно предизвикателство

“Световната пандемия и обучението вкъщи изправиха всички пред огромно предизвикателство”, каза в поздравителния си адрес по случай първия учебен ден народният представител от област Перник Кирил Ананиев.

В приветствието си депутатът от коалицията ГЕРБ – СДС отправя благопожелания към учениците, учителите и родителите. Какво пожелава още Кирил Ананиев може да прочетете в редовете по-долу.

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

С голяма радост и искрено вълнение Ви поздравявам по случай началото на новата учебна година. 15 септември е ден, който вълнува всеки български дом, защото носи надежда и очакване. Ден, в който отбелязваме тържеството на духа и знанието и с умиление си спомняме за безценното време, прекарано на ученическия чин, пред черната дъска. Световната пандемия и обучението вкъщи изправиха всички пред огромно предизвикателство, но Вие показахте, че с търпение, внимание и разбиране може да бъде преодоляна всяка една трудност.

Скъпи ученици,
Пожелавам Ви да успеете да видите през Вашите очи доброто, красивото и възвишеното, да оцените важните уроци, които получавате в училище. Бъдете здрави и упорити, учете с желание, ентусиазъм и воля. Не спирайте да сте любознателни и да преследвате мечтите си! Уважавайте своите учители и се вслушвайте в думите им!

Уважаеми учители,
На Вас поверяваме най-ценното, смисъла на живота ни – нашите деца. Всички Вие заслужавате нашата дълбока почит за огромните усилия и обич, които раздавате, за да изградите бъдещото поколение от достойни и образовани млади хора. Учител е не само професия, а истинско призвание, на което сте се отдали с цялото си сърце и душа. Нека любовта на Вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви!

Уважаеми родители,
Подкрепяйте децата си и бъдете тяхна опора. Без Вас постиженията им не биха били същите. Само така можем да гарантираме достойното бъдеще на област Перник.

На добър час през новата учебна 2021/2022 година!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение:
Кирил Ананиев
Народен представител в 46-ото Народно събрание

Снимка: ГЕРБ-Перник – пресцентър

Виж също...

Loading...