От “Черногорец” (Ноевци) се обърнаха към футболната общественост и апелираха: Не се подавайте и подчинявайте!

Футболен клуб “Черногорец” (Ноевци) отправи обръщение към футболната общественост в страната във връзка с предстоящия извънреден конгрес на Българския футболен съюз, видя Zapadno.com.

Извънредният конгрес трябва да се проведе на 12 октомври в зала 1 на Националния дворец на културата в столицата. Датата за общо събрание е определена от Софийския градски съд и се случва след подписка на 189 футболни клубове за свикване на извънреден конгрес. От Българския футболен съюз съобщиха, че всички членове с право на глас ще бъдат информирани в срок за процедурите по излъчване на делегати. “Легитимното ръководство на БФС призовава всички футболни клубове да проведат събранията си за определяне на делегати свободно и без да се поддават на външни влияния и намеси, в това число – и политически такива.”, апелираха от футболният съюз.

Футболен клуб “Черногорец” също се обърна към футболисти и деятели на този спорт. Какво апелираха от отбора на брезнишкото село Ноевци може да прочетете в редовете по-долу.

Уважаеми колеги, изпратете за делегати на Конгреса свободно мислещи хора. Не се подавайте на влияние и празни обещания. Подарък от две топки ли струва вашия глас

Имформираме футболната общественост за последната схема за бламиране на Конгреса. Оказва се влияние при ЯВНОТО гласуване на точка 2 от дневния ред ( освобождаване на Президента на БФС), клубовете да гласуват против и да не се стигне до ТАЙНИЯТ вот за избор на нов Президент на БФС. Именно по този начин ще има още един Конгрес през 2022г.

Рано или късно промяна ще има, но може да е твърде късно. От нас ( клубовете) зависи!!! Не гледайте собствените си интереси, а мислете и действайте по съвест!!! Не се подавайте и подчинявайте!!! Силата е в клубовете и ние решаваме!!! Мислете за децата на България!!!!

Виж също...

Loading...