Сайтът на Община Трън ще бъде оформен с най-харесваните снимки от фотоконкурс, който администрацията организира

“Снимките Ви могат да красят новия сайт на Община Тън за периода от една година” – така започва резюмето на фотоконкурс, който трънската администрация организира, става ясно от съобщение във Фейсбук страницата на институцията.

Чрез конкурса любителите на фотографията могат да покажат креативност и талант в погледа им върху красотите на пограничната община. Всички снимки ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на Община Трън и 5-те кадъра, които са събрали най-много харесвания, ще оформят сайта на институцията за следващата година. Останалите снимки ще бъдат публикувани във фотогалерията на сайта. Всеки участник ще може да изпраща до 7 снимки, като всяка фотография трябва да е придружена с текст с кратко описание.

Регистрацията и изпращането на снимки се извършват единствено по електронен път на посочена от Общината електронна поща. Конкурсът ще бъде открит на 27 септември и ще приключи на 3 октомври. На 4 октомври пък във Фейсбук страницата на Общината ще бъдат публикувани фотографии на допуснатите участници. До 10 октомври пък ще бъде крайният срок за гласуване във Фейсбук страницата, съобщават от общинската администрация.

Участниците трябва да са наясно, че изпратените от тях снимки са освободени от авторски права, за да може да се използват свободно от организаторите на конкурса.

Виж също...

Loading...