Информационният сайт Zapadno.com с ново удобство за читателите си – машинен превод на 7 езика

От днес (19 септември) читателите на информационния сайт Zapadno.com могат да се възползват от нова екстра – превод на текстовото съдържание.

Преводът е машинен и дава възможност на посетителите с различни езици да четат съдържанието на сайта. Само с един клик на мишката на компютъра или натискане по дисплея на мобилното устройство, всеки ще може да избере желан от него език. Възможностите за избиране на езици са следните – български, китайски, английски, френски, немски, италиански и руски. След натискане на избрания от читателя език, текстовото съдържание на сайта се превежда автоматично.

Как да изберем език на десктоп версията (пълната версия) на сайта?

Ако посещавате сайта чрез персонален компютър или лаптоп и желаете да преведете текстовото съдържание на някои от 7-те езика, трябва да плъзнете курсора на мишката, докато в десния ви ъгъл се появи менюто с избор на езици (показано на снимката по-долу). Натискайки с курсора върху избрания език текстовото съдържание на сайта ще се преведе автоматично.

Как да изберем език на мобилната версия на сайта?

Ако посещавате сайта чрез мобилно устройство (смарт телефон, таблет или друго мобилно устройство) и желаете да преведете текстовото съдържание на някои от 7-те езика, трябва да отворите с пръста си на сензорния екран най-горната част на сайта, където има падащо меню с опции (менюто е обозначено с три хоризонтални черти една под друга). След края на категориите в сайта (…Бизнес, Култура, България) започва езиковото меню (показано на снимката по-долу). Натискайки с пръст върху избрания език текстовото съдържание на сайта ще се преведе автоматично.

 

Благодарим ви, че сте наши читатели и следите страниците на Zapadno.com. Ако имате профил във Фейсбук, може да харесате страницата на сайта ни като натиснете тук.

Виж също...

Loading...