“Демократична България” стъпва в Брезник със своя общинска структура, за Трън все още се работи

Коалицията “Демократична България – Обединение” ще учреди общинска структура в Брезник. Това каза за Zapadno.com представителят на обединението Марин Георгиев.

На този етап от обединението не издадоха подробности за новата структура в община Брезник. “Ще имаме структура в Брезник всеки момент. За Трън все още работим по въпроса, но за Брезник се надявам другата седмица да сформираме структурата. Имаме своите привърженици и на двете места. Те са хора, участвали на изборните комисии при предишните избори там. Помагали са за нашата дейност, така че се надявам да има и повече активност от местното население, то не зависи само от нас.”, каза Марин Георгиев от “Демократична България – Обединение”.

Според Марин Георгиев след предстоящия трети парламентарен вот тази година би трябвало вече да се състави правителство. “Въпрос на представяне на партиите и коалициите на изборите. И ние много се надяваме този път да сме на такова място, че да получим мандат за сформиране на правителство. Тогава бихме могли да покажем и да докажем как се правят преговорите и как се сформира правителство – на какви принципни основни, на каква база, на какви политики, как се водят преговори. Надявам се това да стане.”, каза още представителят на демократичното обединение.

Виж също...

Loading...