Партията на Слави Трифонов създава структура в Трън, която ще бъде оглавена от човек от Брезнишко

Няма промени в общинската структура на политическа партия “Има такъв народ” в Брезник. Предстои създаването на структура на партията за община Трън, каза за Zapadno.com областният координатор на “Има такъв народ” Петя Димитрова.

Досега в Трън не е имало структура на партията на Слави Трифонов. Единствено предложение за неин сътрудник на местна почва е живеещ в община Брезник. По този начин “Има такъв народ” ще затвърди присъствието си в региона. “За Трън господин Иван Григоров ще бъде общински координатор. Очакваме арбитражно-контролната комисия да одобри неговата общинска кандидатура. Досега не сме имали координатор там, но е крайно време вече да имаме. Все още сме нови и е доста трудно на места да създадем структури, но рано или късно вече се появяват.”, каза Петя Димитрова от “Има такъв народ”.

Партията няма офиси в Брезник и Трън, но има централен за региона, който е в град Перник. Надеждата на областния координатор на “Има такъв народ” е след структуриране на парламент да бъдат обособени офиси във всяка община.

Очакванията на Петя Димитрова след предстоящите парламентарни избори са да бъде съставено правителство. “Каквото трябва да стане, ще стане. Надявам се наистина нещата да се случат. Успяхме в Районната избирателна комисия да има председател и двама члена на “Има такъв народ”, което за нас е огромна радост.”, каза още областният координатор на партията.

Виж също...

Loading...