От ГЕРБ-Перник: Цвети е прекрасен кмет за пример, структурите в Брезник и Трън са с добри екипи, които имат местните симпатии

Няма промени в съставите на общинските структура на политическа партия ГЕРБ в Брезник и Трън. Това каза за Zapadno.com общинският координатор на партията в Перник Денислав Захариев.

Общинските структури в Брезник и Трън са с добри екипи и доказали се в годините и изборите. “Мисля, че те имат и местната симпатия. Особено Цвети в Трън е един прекрасен кмет, който е пример. Общинската координаторка в Брезник е директор на училището там и също се справя добре. Резултатите, които дават говорят, че всъщност хората имат доверие в тях.”, каза общинският координатор на ГЕРБ-Перник Денислав Захариев.

Зрелостта на партиите в следващия парламент е важен фактор, смята общинският координатор на ГЕРБ-Перник. “Всичко зависи от зрелостта на партиите, които ще попаднат в 47-то Народно събрание. ГЕРБ е доказала, че е партия, която носи зрелост и със сигурност се интересува на първо място от стабилността на България, и това да бъде преодолян хаосът, създаден тази година. За мен е една нулева година, в която България не направи нищо за своето развитие. Един план за възстановяване, знаете колко време още не е внесен. Ние сигурно сме единствената държава, която в момента няма своя план. Ние изпускаме пари, инфлацията расте непрекъснато. Последни сме по ваксинация, първи по смъртност. Това трябва да бъде преодоляно. ГЕРБ има смелостта и се надяваме да намерим партньори със същата зрялост в парламента.”, каза още пред Zapadno.com Денислав Захариев.

Виж също...

Loading...