Платформата около Мая Манолова планира да увеличава структурите си в област Перник

Имаме сформирани структури в област Перник, които предстои да се увеличат. Това каза за Zapadno.com Мирела Кирилова, която представлява коалицията около бившия омбудсман Мая Манолова.

Обединението на политически субекти, които се явиха на изборите под името „Изправи се! Мутри вън“, а по-късно се преименуваха на „Изправи се.БГ! Ние идваме“, няма да правят промени в общински си структури в Брезник и Трън. Техните очаквания са структурите им по места да нарастват. По думите на Мирела Кирилова, тя отскоро е в политическия живот и на този етап не пожела да прогнозира какво ще се случи след поредните парламентарни избори тази година.

Досега от публичните изяви на Манолова е известно, че хората от нейната коалиция биха искали да работят в следващия Парламент с най-новата политическа формация на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Те двамата официално съобщиха, че новосъздаденият им проект ще се яви на предстоящите избори като коалиция под името „Продължаваме промяната“. В коалицията участва партия „ВОЛТ“, която само преди няколко дни напусна гражданската платформа на Мая Манолова „Изправи се.БГ“, съответно напусна и коалицията „Изправи се.БГ! Ние идваме“.

Виж също...

Loading...