ДПС ще се бори за депутат от област Перник, партията ще развива структурите си в региона и зове за разбирателство в името на България

Структурите на партия ДПС по места в област Перник ще се развиват. “ДПС тепърва ще развива своята политическа дейност и класически за партията структури в област Перник, което не е правено максимална степен в годините.”, каза пред репортер на Zapadno.com Александър Несторов от ДПС.

Движението за права и свободи гледа напред към изборите и смята да постигне профил на национално представена и отговорна партия. Партията ще се бори и за един народен представител от област Перник, каза още Александър Несторов. “Настрана от ясно партийните интереси, мисля че българският национален интерес обуславя, предполага, даже ни задължава като отговорни политически сили и родолюбци да се съберем, да седнем и да направим една програма, която всички сериозни политически сили да изпълним с оглед развитието на България и състава на един кабинет. За да може България да тръгне малко по-напред.”, каза още Александър Несторов от ДПС.

Виж също...

Loading...