Езиковата школа към брезнишкото читалище с 10 международни сертификата от университета “Кеймбридж” и Държавния институт в Москва

Днес школата по чужди езици с ръководител Таня Атанасова към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”, връчи поредните международни сертификати на свои възпитаници, положили успешно изпити на университета “Кеймбридж” и Държавния институт за руски език “А. С. Пушкин” в Москва, съобщи за Zapadno.com Кънчо Атанасов.

Успехът за езиковата школа е изразен в 6 сертификати от университета “Кеймбридж” и 4 сертификати от Държавния институт “А. С. Пушкин”. Като оторизиран подготвителен център за изпитите на университета “Кеймбридж” и партньор на Британския съвет по програма Addvantage, школата по чужди езици към народно читалище “Просвещение-1870” традиционно организира курсове за първи сертификат по английски език (FCE) и сертификат по английски език за напреднали (CAE). Сертификатите на “Кеймбридж”, както и тези на Държавния институт “А. С. Пушкин” в Москва, са международно признати и са с безсрочна валидност.

Снимка: Кънчо Атанасов

Виж също...

Loading...