Областният управител към трънчани: Работете за развитието на Трън и за превръщането му в желано място за вашите деца

Областният управител на област Перник доктор Симеон Василев отправи приветствие към жителите на Трън по повод празника на града, който по традиция се отбелязва на Петковден, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Областна администрация-Перник.

В поздравителния си адрес областният управител доктор Симеон Василев  се обръща към трънчани с посланието: “Работете заедно за авторитета и развитието на Трън и за превръщането му в желано място за вашите деца.”

Целият текст на поздравителния адрес по случай празника на Трън може да прочетете в редовете по-долу.

Уважаеми жители на град Трън,

Поздравявам Ви най-сърдечно по случай Духовния празник на Трън! 14-и октомври е ден, в който отдаваме почит на Света Петка Българска, светицата-закрилница на семейството и целия български народ.

Трънчани сте горди хора, които неведнъж в последните години доказаха, че имат куража и смелостта да се изправят пред различни предизвикателства. Вие сте хора, които умеят да отстояват своите позиции, а това е достойно за уважение.

Въпреки, че днешният празник ще бъде различен заради пандемията, той е повод да отворим сърцата си за доброто и позитивното, което ни обединява и ни прави по-силни.

Бъдете здрави, пазете традициите на този прекрасен край, трънската природа и най-вече вашата пословична твърдост и решителност! Работете заедно за авторитета и развитието на Трън и за превръщането му в желано място за вашите деца.

Честит празник!

Доктор Симеон Василев
Областен управител на област Перник

Виж също...

Loading...