За полицията в област Перник се търси счетоводител, който може да получава между 700 и 1 600 лева заплата

Конкурс за една длъжност за отдел „Административен“ при Областна дирекция на МВР-Перник е обявен със заповед от 20 септември на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, научи Zapadno.com.

За полицията в област Перник е обявен конкурс за счетоводител в сектор „Финансово осигуряване, управление на собствеността и социални дейности“ към административния отдел на силовата структура. Минималната образователно-квалификационна степен за длъжността е професионален бакалавър, като висшето образование трябва да е в областта на социалните, стопанските и правни науки. Минимален професионален опит не се изисква. Кандидатите трябва да притежават компютърна грамотност, умения за работа с текстообработващи, счетоводни и програми за труд и работна заплата.

Конкурсът ще се проведе чрез решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията, в която е конкурсната длъжност, както и интервю. Срокът за подаване на документите е 10-дневен, считан от 14 октомври, когато е публикувано обявлението.

Границите на заплатата, определена за длъжността за степен 1 са от 700 до 1 600 лева, съгласно Наредба за заплатите на служителите в държавната администрация.

Виж също...

Loading...