От електрически стълбове в трънските села политици могат да агитират, а в град Трън – само на няколко определени места

Кметските наместници на 15 кметски наместничества в община Трън са се подписали на заповеди за определяне на местата за поставяне на агитационни материали, свързани с изборите за президент и вицепрезидент и народни представители на 14 ноември, научи Zapadno.com.

Според заповедите в районите на кметските наместничества на селата Туроковци, Зелениград, Главановци, Слишовци, Бусинци, Вукан, Костуринци, Долна Мелна, Лева река, Ерул, Глоговица, Велиново, Неделково, Филиповци и Ездимирци афиши и плакати за изборите могат да се поставят само на електрическите стълбове. Кметските наместничества в тези села отговарят за общо 49 населени места в пограничната община.

Кметът на Трън Цветислава Цветкова също се е разписала на заповед за определяне местата за поставяне на агитационни материали в общинския център. Кандидатите за президентството и парламента ще могат да поставят плакатите си на определни прозорци на народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”, подпорна бетонова стена в квартал “Баринци” и бетонови основи и стена до хранителен магазин в квартал “Мурговица”.

Виж също...

Loading...