Тежките катастрофи в Брезнишко са шест с 6 ранени лица от началото на годината до месец септември

Общо 6 са възникналите тежки пътнотранспортни произшествия на територията на община Брезник от началото на 2021 година до 9 септември, съобщиха от “Пътна полиция”.

За периода 1 януари – 31 март 2021 година в Брезнишко са възникнали 3 тежки пътнотранспортни произшествия с трима пострадали лица и нито един загинал. Увеличение с още едно тежко пътнотранспортно произшествие в община Брезник се наблюдава в периода от началото на месец април до края на месец май. При това пътнотранспортно произшествие е пострадал един човек. През месеците юни и юли в община Брезник няма регистрирани други тежки пътнотранспортни произшествия.

Увеличение при регистрираните тежки пътнотранспортни произшествия в Брезнишко се наблюдава от началото на месец август до 9 септември. За този период са регистрирани 2 тежки пътнотранспортни произшествия.

Данните от автоматизираната информационна система на “Пътна полиция” показват, че за периода 1 януари – 9 септември 2021 година в община Брезник са регистрирани 6 тежки пътнотранспортни произшествия с 6 ранени лица и нито един загинал човек.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...