Благородно дело: Общинските съветници на Брезник прехвърлиха парите за представителни разходи за обезщетения и помощи на населението

С 2 000 лева бяха увеличени средствата в параграф 42-14 “обезщетения и помощи по решение на Общински съвет”. Решението за това беше прието от Общински съвет-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

На провелото се по-рано днес Общински съвет-Брезник гласува средствата за представителни разходи на общинските съветници да бъдат прехвърлени в параграфа за обезщетения и помощи на жители на общината. Справка е показала, че парите за представителни разходи са 2 000 лева, а тези за обезщетения и помощи – 5 700 лева, поясни председателят на Общинския съвет Иван Тинков.

Общинските съветници взеха единодушното решение парите да се прехвърлят в параграфа за обезщетения и помощи по решение на Общинския съвет по утвърдения за 2021 година бюджет.

По време на сесията се приеха решения за отпускане на еднократни финансови помощи на двама жители на община Брезник, които имат здравословни проблеми. На всеки ще бъдат отпуснати по 400 лева еднократно.

Виж също...

Loading...