Собственикът на рибарник “Трън”: Дори и без QR код винаги има с какво да ви нагостя, масата ми не е осъдителна

Собственикът на рибарник “Трън” Мартин Томов заяви, че мястото е безопасна зона за всички и по всяко време, видя Zapadno.com.

Във Фейсбук страницата на рибарника собственикът му даде заявка, че ще приеме всеки, който е дошъл при него без значение дали е ваксиниран или не е. Съобщението е във връзка с по-строгите противоепидемични мерки в страната, според които в заведенията могат да се допускат клиенти с така наречения “зелен сертификат” или с отрицателен тест за коронавируса.

“Не ме интересува дали е ваксиниран или неваксиниран, приятелят си остава приятел… Рибарника е безопасна зона за всички и по всяко време. Дори и без QR код Винаги има с какво да ви нагостя. Моята маса никога не е осъдителна и не искам никой да ме съди! Всеки , приятел или познат, който иска да се разходи ,да подиша чист въздух винаги е добре дошъл. Можем да говорим, да се смеем или просто да слушаме шума на реката и песента на птичките. ВСИЧКИ сте добре дошли !”, съобщи още Мартин Томов от рибарника, който се намира след Ждрелото на река Ерма.

Преди 2 години рибарник “Трън” въстана срещу високите цени по ресторанти на родното Черноморие, като в знак на протест предлагаше безплатна минерална вода от литър и половина.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...