Кметът на Трън: Мостът до “Мурговица” не е приключен, просто сме го пуснали за движение заради черния път и дъждовното време

Кметът на община Трън Цветислава Цветкова каза в ефира на радио “Благоевград“, че ремонтът на моста до трънския квартал “Мурговица” все още не е приключен. Автомобилите могат да минават от там, но още не е направена проверка от строителния контрол, която да гарантира, че съоръжението е безопасно и изпълнено както трябва.

Общината е пуснала движението, за да улесни гражданите, но кметът признава, че е възможно да има забележки по моста, които строителите да отстранят. Това ще установи комисия, която ще прегледа и приеме готовия обект.

“Не сме приключили още. Има още довършителни неща, но мостът е пуснат за движение. Ще бъде приключен, когато мине ДНСК, приемателна комисия. За момента той още не е разплатен, не е приключен. Просто сме го пуснали за движение. Да улесним хората, защото минаваха по един черен път, сега е дъждовно времето. Така че той може да се ползва. Докато не мине приемателна комисия, РДНСК, мостът не е приключен.”, каза Цветислава Цветкова пред държавното радио в Благоевград.

Виж също...

Loading...