Трънска фирма ще извършва зимно поддържане на 112 километра общински пътища в Трънско за 23 лева и 64 стотинки на километър

Трънската фирма “Румасия-2005” е избрана от Община Трън за снепочистване и опесъчаване на общинската пътна мрежа за експлоатационен сезон 2022 година, научи Zapadno.com.

Това е и единствената фирма, която е участвала в обявената от общинската администрация обществена поръчка за зимно поддържане на пътищата. “Румасия-2005” е предложила на Община Трън да извършва снегопочистване на общинските пътища за 5 лева и 20 стотинки без ДДС за един километър в двете посоки. Предложената единична цена за опесъчаване за един километър в двете посоки пък е 14 лева и 50 стотинки без ДДС. Общата сума за зимно поддържане за един километър е 19 лева и 70 стотинки без ДДС или 23 лева и 64 стотинки с ДДС.

На 15 октомври с решение на кмета на община Трън фирмата е определена за изпълнител на дейностите по зимно поддържане. Трънската фирма ще трябва да снегопочиства и опесъчава общинска пътна мрежа с обща дължина 112 километра и 300 метра.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...