Куриоз в Брезник: След 2 седмици престой до площада велосипед стана за части, а накрая задигнаха и рамката

Какво се случва, когато оставиш без надзор и на обществено място велосипед? Отговорът на този въпрос в България има много измерения. Дали ще бъде откраднат, разглобен или за учудване – непокътнат. Каква ли е съдбата на оставен без надзор в град Брезник велосипед можем само да гадаем, но няма да го правим.

Читатели на Zapadno.com сигнализираха за изоставен или вероятно забравен велосипед до централния градски площад на Брезник. В продължение на около 2 седмици возилото на две колела е било завързано за стълб към парковото осветление на градинката между площада и сградата на Банката.

Покрай велосипеда имало и чанта, която първа изчезнала. След известно време двете гуми на велосипеда, заедно с каплите, също изчезнали. Била свалена и седалката, но впоследствие този, който е извадил, я върнал на мястото и, сподели бдителна брезничанка.

Последно велосипедът е забелязан на мястото си на 7 ноември. На следващия ден – 8 ноември проверка на Zapadno.com установи, че рамката от велосипеда, заедно със седалката, вече липсват от стълба за осветление на градинката.

Велосипедът е марка “Еверест” и втора ръка върви на цена между 150 и 200 лева.

Виж също...

Loading...