Застраховките на Районните пътни служби в Брезник и Трън, както и на снегоринна база “Ждрелото”, струват 131 905 лева и 70 стотинки

Общо 131 905 лева и 70 стотинки са застрахователните суми на административните сгради на Районните пътни служби в градовете Брезник и Трън, както и на снегоринна база “Ждрелото” в землището на трънското село Ломница, научи Zapadno.com.

За застраховане на административната сграда на пътната служба в Брезник сумата е 108 653 лева и 10 стотинки, а за тази в град Трън – 19 218 лева и 12 стотинки. Най-ниска е застрахователната сума за снегоринна база “Ждрелото” в село Ломница – 4 034 лева и 48 стотинки.

Агенция “Пътна инфраструктура” е обявила обществена поръчка за избор на застраховател за застраховане на сгради, които са публична и частна държавна собственост и са предоставени за стопанисване и управление на ведомството. Прогнозната стойност е 46 000 лева без включен ДДС. Към обществената поръчка е приложен списък с всички сгради, както и данъчните оценки или балансовите им стойности.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...