Историятя на футболен клуб “Ерма” в Трън е разказана в над 20-минутен филм от поредицата “Тръпката е навсякъде”

В седмия филм от поредицата “Тръпката е навсякъде” ви отвеждаме близо до границата ни със Сърбия. Град Трън е разположен на двата бряга на река Ерма, в най-източната част на високопланинската котловина Знеполе, в южното подножие на планина Руй. Едно магическо място, което мнозина туристи посещават и свързват със спиращата дъха гледка от висините над Трънското ждрело, пише dir.bg.

Екипът ни обаче е в Трън на футболен туризъм и най-вече, за да ви разкажем поредната история за истинската футболна тръпка. Тази, която те кара да чакаш края на седмицата с нетърпение. Дори ако се наложи да пренебрегваш здравето си, понякога и близките си, но всяка неделя да си там – на стадиона. Защото любовта към футбола е дълбоко вкоренена навсякъде из България, а ние ви показваме онези малки населени места, в които спортните традиции са част от обществения живот и носят истинския смисъл на футбола в най-чистия му вид. Аматьорските групи, неделните дербита – там, където едни мъже не изкарват пари от любимото си занимание, а го практикуват заради бащите и дедите си. А днес Трън разполага и с най-добрия терен от всичски аматьорски клубове у нас.

В над 20-минутен филм Efbet показва личности, свързани с футболеб клуб “Ерма”. Прочетете още по темата и вижте филма като натиснете тук.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...