Харесва ли ви? Община Трън посреща със светкавично шоу посетителите на новия си сайт

От днес, 2 декември, новият сайт на общинската администрация в Трън вече официално е достъпен за потребителите в мрежата. На него вече се публикува актуална информация, съобщиха от Община Трън.

Сайтът е на поддомейн (поддомейн е част от име на домейн, но стои на по-ниско ниво в йерархията на домейн имената в интернет) към домейна на Държавна агенция “Електронно управление” и може да бъде разгледан като се натисне тук.

Началната страница на сайта посреща потребителите с фотографии от организирания от администрацията фотоконкурс. Гласуването за конкурса се проведе чрез Фейсбук страницата на Общината в Трън. Най-харесваните снимки вече са част от визията на новия портал на общинската администрация. Ждрелото на река Ерма, възобновяване на сурвакарската традиция в Трън, светкавично шоу и други снимки се показват на началната страница.

Уебстраницата е създадена по проект “Надграждане на хоризонталните и централни системи на електронното управление във връзка с Единния модел за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги” по процедура по Оперативна програма “Добро управление”, става ясно от съобщение в долния край на общинския сайт.

Виж също...

Loading...