Светлините на коледната елха и украса в Брезник ще бъдат включени при спазване на противоепидемичните изисквания

На 10 декември от 17:00 часа ще стартира програмата по включване на празничните светлини на коледната елха и украса в град Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Традиционно събитието ще бъде в района пред народно читалище “Просвещние-1870”. За радост на всички присъстващи се очаква да пристигне Дядо Коледа с неговия чувал с подаръци. Предвидени са и други изненади в програмата.

Включването на празничните светлини ще се проведе при спазване на противоепидемичните изисквания. На местата, където има повече хора, всички трябва да бъдат с предпазни маски и да спазват дистанция един от друг, поясни за Zapadno.com заместник-кметът на община Брезник Мария Добревска.

Търговски обекти и обществени сгради в Брезник вече са поставили своята коледно-новогодишна украса. Така у брезничани и гости на града се създава още по-приятно усещане за наближаващите големи празници. Прочетете и вижте още по темата в публикацията: Коледно настроение обхвана Брезник, където обекти са, а елхата на центъра окичена – СНИМКИ.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...