Бляскаво шоу в центъра на Брезник за включване на празничните светлини и озаряване на коледната елха – СНИМКИ

С близо 30-минутна програма бяха включени коледните светлини в град Брезник. Събитието се превърна в малък празник, който зарадва най-малките и най-големите, предаде репортер на Zapadno.com.

Няколко минути след 17 часа фойерверки озариха с различни цветове стълбището пред местното народно читалище “Просвещение-1870”. След гърмящото шоу програмата по включване на коледните светлини беше открита от водещата Снежанка, но на сцената и партнираха приказни герои. Деца от различни състави към читалището поздравиха присъстващите с песни и танци, а кметът на община Брезник Васил Узунов отправи своите благопожелания.

“Събрали сме се, за да запалим светлините на коледното дърво. Нека тези светлини се отразят във вашите очи, карайки лицата ви да грейнат и да озарят душите ви, изпълвайки ви с вълшебство и надежда. В навечерието на най-светлите коледните празници искам на всички да пожелая здраве, благоденствие и вяра. Нека да бъдем по-щедри и добри един към друг. Да посрещнем празниците щастливи, заобиколени от близките ни хора. Нека да запазим магията и да сътворим по едно малко чудо всеки ден. И най-важното е бъдете живи и здрави.”, каза кметът Васил Узунов.

Коледните светлини бяха включени с 10-секундно отброяване, за което участниците в програмата и зрителите помогнаха.

Разгледайте снимки от програмата и коледните светлини в град Брезник:

Виж също...

Loading...