Коледната украса на Трън в конкуренция с тези на Трявна и Берковица за приза “Кмет на месеца” за декември – СНИМКИ

Кметът на община Трън Цветислава Цветкова е сред номинираните управници в конкурса “Кмет на месеца”, организиран от Kmeta.bg. Конкурсът е на тема „Коледният дух“ и в него са номинирани 9 кметове на общини в страната, научи Zapadno.com.

“Няма община, която да няма коледно дръвче, за да зарадва своите жители и да пресъздаде топлата атмосфера на един от най-светлите християнски празници. Това е и причината Kmeta.bg да организира „Кмет на месеца“ на коледна тема. Гласуването вече започна. Онлайн вотът в секцията “Кмет на месеца” ще продължи до 31 декември включително.”, съобщиха от интернет портала за българските кметове.

Коледната украса в град Трън грейна в различни цветове на 6 декември (Никулден). “Град Трън е сред номинираните и отново можем да се похвалим с приказна украса, създаваща топлина и уют за предстоящите празници. Призововаме Ви да ни подкрепите със своя глас! Онлайн гласуването ще продължи до 31 декември. Всеки може да даде своята оценка на сайта като гласува за г-жа Цветислава Цветкова – Кмет на гр. Трън.”, съобщиха от официалната Фейсбук страница на Община Трън.

Конкурсът “Кмет на месеца” е разделен в три категории – общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове. Община Трън е в категорията “Малка община” и се конкурира с Трявна и Берковица.

Интересна подробност е, че Цветислава Цветкова се конкурира с още два дами, които са кметове на другите две номинирани в съответната категория общини. Това са Силвия Кръстева – кмет на община Трявна и Димитринка Каменова – кмет на община Берковица. Коледната украса в центъра на град Берковица е грейнала на 1 декември, а тази в Трявна – на 3 декември.

В края на 2019 година кметът на Брезник Васил Узунов бе сред номинираните управници за “Кмет на месеца” на тема “Коледна украса”. Онлайн вотът определи призът за кмет на месец декември 2019 година за малка община да отиде при Васил Узунов.

В снимки по-долу може да видите как изглеждат коледната украса в град Трън и тези в Берковица и Трявна:

В публикацията са използвани снимки от архива на Zapadno.com и Общините Берковица и Трявна

Виж също...

Loading...