Държавните горски стопанства в Брезник и Трън са продали близо 80 елхи за празниците, сред клиентите е и Община Перник

Близо 80 са продадените коледни елхи от териториалните поделения на държавните горски стопанства в градовете Брезник и Трън, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие.

В началото на месец декември за предстоящите празници държавните горски стопанства в Брезник и Трън имаха готовност да предоставят общо 760 коледни елхи. Част от тях вече са закупени от клиенти, но стопанствата все още имат елхи в наличност, които могат да предоставят на клиенти. Цените им варират между 3 лева и 11 лева и 50 стотинки без ДДС, като тя зависи от различни фактори.

Към началото на тази седмица “Държавно горско стопанства-Брезник” е продало 77 отсечени коледни дръвчета, като 5 от от тях са закупени от Община Перник за украсяване на обществени места. Останалите са по заявка от търговци. “Държавно горско стопанства-Трън” е продало само 2 елхи.

Физически лица и фирми, които желаят да закупят коледни елхи от Югозападното държавно предприятие, могат да получат допълнителна информация на телефон 0887 783 604.

Снимка: Югозападно държавно предприятие – пресцентър (архив)

Следете страниците на Zapadno.com и по време на коледно-новогодишните празници за още интересни и приятни новини.

Виж също...

Loading...