Читалището на Брезник подарява собствени джобни календари-визитки, които са отпечатани в тираж 500 броя

Брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” намери практичен начин да разпространява координатите си, предаде репортер на Zapadno.com.

Наскоро са отпечатани джобни календари за 2022 година, които играят и ролята на визитки. На календарите освен месеците за следващата година, са изписани и телефоните и електронната поща за контакт в читалището. “Всеки път, когато се налага да си казваме координатите, вадим едни листчета, пишем едни бележчици и даваме, на който му трябва. А пък някак си визитката е разход и решихме да обединим две в едно – календарче, което се побира в джоба и портфейла, да покажем колко е красиво читалището и освен това на задната страна ги има координатите. Всеки, който има някакви идеи или иска нещо да сподели, може да ни се обади и да ни намери.”, каза секретарят на народно читалище “Просвещение-1870” Гергана Пожарски.

На предната страна на календарчетата е изобразено читалището с арт инсталацията от сценични прожектори, която бе подредена за месец по случай 150-годишния юбилей на институцията. Тиражът на календарите е 500 броя, а те се разпространяват безплатно, чрез подаряване.

Виж също...

Loading...