Училищата в Брезник и Ноевци, както и детска градина “Брезица”, са снабдени с рамки за безконтактно мерене на температурата

Докладна записка относно одобрен допълнителен трансфер по бюджета на Община Брезник във връзка с изплащане на действително извършени разходи за изпълнение на мерки във връзка с COVID-19 през 2021 година беше разглеждана от брезнишките общински съветници на провелото в средата на месец декември миналата година заседание, предаде репортер на Zapadno.com.

При разглеждане на докладната стана, ясно че със средства за изпълнение на мерки във връзка с COVID-19 през 2021 година, са закупени рамки за безконтактно мерене на температурата. Устройствата са поставени в средно училище “Васил Левски” в град Брезник, основно училище “Христо Смирненски” в село Ноевци и детска градина “Брезица”.

Общинските съветници приеха с 10 гласа “за” утвърждаване на допълнително получените трансфери по бюджета на Община Брезник. Двама от общинските съветници на заседанието не гласуваха, поради конфликт на интереси.

Снимка: pixabay.com

Виж също...

Loading...