Съдебен изпълнител обяви дворно място в трънския квартал “Баринци” за публична продан, която се провежда до 10 февруари

1/2 идеална част от недвижим имот в трънския квартал “Баринци” е обявена на втора публична продан, съобщиха от Районен съд-Трън.

Публичната продан е обявена от държавен съдебен изпълнител и ще се проведе в периода от 10 януари до 10 февруари 2022 година. Идеалната част се намира в местността “Запоге” в квартал “Баринци” и представлява дворно място с площ 920 квадратни метра, като в него има масивна жилищна сграда с площ 64 квадратни метра. Преобладава стръмен терен с наклон на югоизток. В дворното място са засадени три броя плодни дръвчета на възраст повече от 20 години. В мястото е построен склад с размери в план 1 метър и поовина на 1 метър. Изградената в дворното място жилищна сграда е масивна със стоманенобетонова конструкция и се състои от полуподземен етаж, в който са разположени избени помещения, два жилищни етажа и тавански помещения. Сградата се нуждае от текущ ремонт, а таванският и приземният етаж от довършване, става ясно от обявлението по изпълнително дело.

Продажбата ще започне при цена на имота в размер на 10 944 лева. На 11 февруари от 11:00 часа в сградата на Районен съд-Трън в присъствието на явилите се наддавачи, държавният съдебен изпълнител ще състави протокол и ще обяви купувача.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...