Брезнишкото читалище показва в изложба 20-те най-красиви снимки от конкурса „Вълшебни мигове от Брезнишко”

Най-красивите снимки от фотоконкурса „Вълшебни мигове от Брезнишко” ще бъдат показани в изложба в брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870”. Изложбата ще бъде открита на 21 януари в малкия салон и ще може да бъде разглеждана при спазване всички противоепидемични мерки, съобщиха от читалището.

Миналата седмица приключи набирането на снимки за фотоконкурса „Вълшебни мигове от Брезнишко”. Изборът на журито за подбиране на най-добрите фотографии е бил труден измежду 136 участвали в конкурса снимки. В журито са участвали представители на народно читалище “Просвещение-1870”, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Брезник и Регионалния младежки център RAISE Youth.

След преглеждане на снимките са излъчени фотографиите за първо, второ и трето място. На трето място е класирана снимката „Цветница”, изпратена ни от колектив при основно училище „Христо Смирненски” в село Ноевци. Второ място е отредено за снимката „Есенна гора” с автор Християн Стефанов. На първо място е класирана снимката „Традиционна Бъдни вечер” с автор Елица Тодорова.

Наградите за победителите са ваучери за пазаруване на дигитална и фототехника в онлайн магазин fotosviat.bg. Всички участници в конкурса ще получат грамоти, поясни още от читалището.

В колажа са използвани снимки на колектив при основно училище „Христо Смирненски”, Християн Стефанов и Елица Тодорова

Виж също...

Loading...